Isıtma gücü 13 KW 'dan 39 KW 'a kadar çeşitli marka sulu soba modeli vardır. Sulu sobalar hem bulunduğu alanı hem de petekler aracılığıyla diğer odaları/katları ısıtabilirler. Bu fonksiyonlarıyla evinizi komple ısıtmak için kullanabileceğiniz bir seçenektir.
![[Resim: somineresim_kuru_soba_prity-mini_.jpg]](http://www.somineizmir.eu/images/somineresim_kuru_soba_prity-mini_.jpg)
Evet prity dedemlerde var ve süper ısı veriyo tavsiye ederim. yanlış hatırlamıyosam bulgar malı
Benimde halamlarda var çok güzel bizzat gözümle gördüm.
evet bulgar olanlarıda var yerlileride çıktı bunların
Bu sistem çok harika işliyor
Alevi sobada birde görmek odaya ve mekana huzur verir bence... şömine yaptıramayanlar için harika bir altarnatif şömine soba fiyatları daha uygun olmalı
tabii birde 140 yıllık ingiliz tecrübesiyle yeni teknolojinin birleştiği klasik ve modern tasarımlarıyla yüksek verimliliği ve kalitesiyle
2009 itibariyle türkiye piyasasına adım atmış bulunmaktadırlar
bu siteden ingilizce takip edebilirsiniz yakında türkçe olarakta web te yayınlancak sobalar
tüm türkiyeye dagıtılcaktır
buradanda bazı ürünlerin fotolarını görebilmek mümkün saygılar
arkadaşlar ayrıyeten stratford marka sobanın çalışma demosunu linkte veriyorum
bu hem kat kaloriferlerine hemde sıcak su hattına bağlanabiliyor
benim evimde kat kaloriferi yok yerden ısıtma var derseniz sistem orayada bağlanabiliyor saygılar iyi forumlar
yerden ısıtmayada uygun saglıyo demek ilginç ve güzel bir olay
bu sobalar hakkında daha fazla ayrıntı sahibi olmak isterseniz pus.com.tr
ve facebooktan yandaki isimlerle ulaşabilirsiniz bana teşekkürler Villager Eco-Boiler Stratford Aarrow
ovvvv harika bir sistem şöminede devrim diyebiliriz. suyunu kullanma durumu da söz konusuysa tamam