02-20-2010, 09:21 AM
Sayfa: 1 2
02-20-2010, 09:39 AM
mrb ben antep den ferdi soguk, bu işi ben 3 sene önce evime yaptırdım ama tesisatçıya ben tarif ettim bu işi o bile daha böyle bir uygulamanın oldugunu bilmiyordu. Şuan bu iş üzerine çalışıyorum ve başarılıda sayılırım. kendi evimde böyle bir soba ve tesisatı var yaklaşık bana sobayla beraber 1000 tl ye maloldu. ama şuan böyle bir malzemeye tesisatıyla beraber sahip olmak istiyorsanız 3500 tl yi bikere gözden çıkarın derim.
02-20-2010, 09:47 AM
Alttaki sobadan ben aldım fakat tesisatını kendim yapcam. Firmalar çok para çekiyorlar 10 lira malzemeyse 10 da kar alıyolar. internetten aşagıdaki fotoyu buldum ve bunun üzerinden buna bakarak yapmaya çalışcam. Yaptıkdan sonra maliyetini buraya yazarım
03-05-2010, 01:33 PM
[attachment=58]
bende evimde aynı ürünü kullanıyorum bağlantı şeması ürünün veb sayfasında var belki oda size yardımcı olabilir..siteden aldığım şemayı ekte gönderiyorum
(02-20-2010 09:47 AM)köstebek demiş ki: [ -> ]Alttaki sobadan ben aldım fakat tesisatını kendim yapcam. Firmalar çok para çekiyorlar 10 lira malzemeyse 10 da kar alıyolar. internetten aşagıdaki fotoyu buldum ve bunun üzerinden buna bakarak yapmaya çalışcam. Yaptıkdan sonra maliyetini buraya yazarım
bende evimde aynı ürünü kullanıyorum bağlantı şeması ürünün veb sayfasında var belki oda size yardımcı olabilir..siteden aldığım şemayı ekte gönderiyorum
03-06-2010, 09:56 AM
Bizde prity marka şömine soba almıştık ve kurulum aşamasında bu şemadan faydalanmıştık. tesisat işiyle alakam olmamasına ragmen bişeler yapmaya çalıştık ve şekli ezberledim artık : )
03-07-2010, 03:53 PM
bende mevcut olan kuzinemi kalorifere dönüştürmeye çalışıyorum kuzinenin borusuna bi kazan yaptırdım petekleri ve pompayı dostlarım vasıtasıyla çıkma olarak ücretsiz temin ettim boruları döşedim petekleri bağladım (sanırım boru çaplarında braz yanlışlık yaptım)şimdi sıra kuzine ve imbisat deposu bağlantısına geldi zor olanıda bu bağlantı inşallah başaracağım
03-29-2010, 05:24 PM
imbisat deposunu sulu zeminde tutmanızı tavsiye ederim aksi taktirde hoş olmayan sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Borularıda plastik kullanma sakın
04-06-2010, 09:21 AM
teferruat arttıkça sorunlar artarmış derlerya aynı şey bu sulu katkaloriferli şömine ve sobalardada geçerli bence. Ben evime böyle bir sistem sokmam. Bir eşya alırsınız yanında hediye virirler ve o hediye sizin normalde kullancagınız bişe degildir kalitesiz veya kapasitesiz bir üründür kenarda öyle durur ya bu olayda şömine keyfinin yanında kullan kişiye bir hediye gibi görüyorum ben
04-06-2010, 09:47 AM
(03-07-2010 03:53 PM)r.ali demiş ki: [ -> ]bende mevcut olan kuzinemi kalorifere dönüştürmeye çalışıyorum kuzinenin borusuna bi kazan yaptırdım petekleri ve pompayı dostlarım vasıtasıyla çıkma olarak ücretsiz temin ettim boruları döşedim petekleri bağladım (sanırım boru çaplarında braz yanlışlık yaptım)şimdi sıra kuzine ve imbisat deposu bağlantısına geldi zor olanıda bu bağlantı inşallah başaracağım
ne yaptınız acaba başarılı bir sistem oluşturabildinizmi ali bey. takip ediyorumda daha cevap gelmedi başarısızmı oldu acaba
04-14-2010, 10:12 AM
(04-06-2010 09:47 AM)polatnazım demiş ki: [ -> ](03-07-2010 03:53 PM)r.ali demiş ki: [ -> ]bende mevcut olan kuzinemi kalorifere dönüştürmeye çalışıyorum kuzinenin borusuna bi kazan yaptırdım petekleri ve pompayı dostlarım vasıtasıyla çıkma olarak ücretsiz temin ettim boruları döşedim petekleri bağladım (sanırım boru çaplarında braz yanlışlık yaptım)şimdi sıra kuzine ve imbisat deposu bağlantısına geldi zor olanıda bu bağlantı inşallah başaracağım
ne yaptınız acaba başarılı bir sistem oluşturabildinizmi ali bey. takip ediyorumda daha cevap gelmedi başarısızmı oldu acaba
Sayfa: 1 2