Günümüzde dogalgazın yaygınlaşmasıyla daha da kendini geliştiren dogalgazlı şömineler serisi, gün geçtikçe evlerdeki yerini hızla almaya devam ediyor. İlk görünüşte diger şömine guruplarına oranla daha maliyeti yüksek olarak görünse de uzun vadeli kullanımda ekonomik bir şömine olarak karşımıza çıkıyor.
![[Resim: somineresim_spflamesb.jpg]](http://www.somineizmir.eu/images/somineresim_spflamesb.jpg)
Şurda şömine olmadıgını düşünemiyorum çok sade ve yalın kalırdı oda

sizin renginiz neden mor acaba ? nasıl oluyoruz bende olmak istiyorum
Güzel ama dogalgazlı şöminelere bir ısınamadım gitti

bacasız şöminelerin çıkmasıyla deger yitirdi bence
Bence ikiside farklı olay ikisininde avantajları ve dezavantajları var. Biri var diye digerinin deger yitircegini düşünmeyi dogru bulmuyorum. Bence dogalgazlı şömine bacasız şömineden daha avantajlı daha ekonomik bir başkasına göre bacasız şömine öyledir. Bacasız şömineler ülkemizde yeteri kadar ses getiremedi bile. Ama dogalgaz iyice yaygınlaşsın bakalım siz o zaman dogalgazlı şömineleri görün işte...
İlk başlardaki maliyetinin yüksek olmasındaki sebep ithal malzeme olması türkiye üretilse bu malzemeler yarı yarıyadan fazla daha ekonomik olabilirler. Ayrıca doğalgaz yaygınlaşsa ne olur ki dışarıya baglı bir kaynakdan ne kadar faydalancaz meçhull...
doğalgazlı şömineler tutulmadılar türkiyede. çok yogun talebi bırakın normal bir arz talep dahi yok. tektaş concept den başakada bu malzemenin satışlarına önem veren bir şömine firması zaten tanımıyorum
Yerli üretimleri çıkınca daha çok tutulurlar. Şuan Çok pahalı ürünler.