Şömine Forum | Türkiye'nin En Büyük Şömine Forumu 0(232) 766 1 366

Tam Görünüm: Yaz geldi Barbekü keyfi başladı.
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
[Resim: afbf297d2d.jpg]

Özellikle türk insanının mangala düşgünlügünü göz önünde bulunduracak olursak evinde babekü,gıriller veya en azından bir mangal bulundurmayan ev sayısı hiç yok denecek kadar azdır.

Yazın şömineden ziyade insanların barbeküye yöneltikleri bariz internetteki google aramalarındanda belli oluyodur. Barbeküler sabit olmasından ziyade günümüzde artık yaygınlaşan portatif barbekülerle insanlara hizmet vermektedir.
Barbeküsüz bir ev düşünemiyorum. Smile
Barbekü çok hoş duruyor duvara göre seçerseniz.Barbeküyü yaptıranlar kesinlikle bir şömineciye yaptırmalı gidipte ordan burdan bulduğu kişiye yapmamalı çünkü barbeküde bir ustalık ister.
ehli yapmadıgı taktirde mangal yiceniz yerde duman yersiniz Smile

ama artık portatif barbeküler var bence onlarda bu tarz bir sorunla karşılaşmanız hem çok zor hemde sürekli bir alanı işgal etme durumu yok
yazın vazgeçilmez eşyası barbekü evet Smile
Bu modelin ismi donetella mıydı neydi tam hatırlayamadım ama çok hoş bir model geçen sene fiyatı 750 TL ye bulmuştum çok geldigi için alamamıştım. Bu sene almıyı gerçekden düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyosam 4 parçadan oluşuyo ve istediginiz yere taşıyabiliyosunuz en güzel özelligide bu zaten.
gerçekden öyle şu barbekü işine sayanamıyorum. Barbeküde sucuk tavsiye ederim ama malum sucuk kaliteli olmalı dün okudum gazetede adanada at eti felan yakalamışlar : ) yine burası türkiye dedirten görüntüler kısacası.
Referans Adresler